Nyheter

Karolina Furberg i final i popmusikfestivalen Makfest 2016

 

Karolina kommer i sommar att delta som en av sju internationella artister i Musikfestivalen Makfest som går av stapeln i Shtip, Makedonien varje år. Festivalen tv-sänds och är Makedoniens svar på Sveriges melodifestival. Karolina deltar med låten "Only love can break your heart" och representeras av musikförlaget Sweden Songs. Finalen går av stapeln den 4 Juni.

Premiär för Midnattssol

 

Söndagen den 23oktober hade äntligen svt.s thrillerdrama Midnattssol premiär på svt1. Det första avsnittet finns att se på svtplay och har mötts av fantastiska recentioner från bl.a Aftonbladet, Expressen, Göteborgsposten och Dagens Nyheter. Karolina spelar rollen som Jessika Harnesk.

Visfestivalen i Ådalen

 

Återinbjuden till årets upplaga och jubiléum av visfesten i Ådalen framförde Karolina ett program tillsammans medtraktens Noratrion. Årets tema var Ted Gärdestad och modern visa.

 

Trailer Midnattssol

 

Nu är trailern till Svt.s nya thrillerserie Midnattssol ute på nätet! Premiär på Svt 1 den 23 oktober 2016, Karolina spelar karaktären Jessika.

 

http://www.svt.se/midnattssol/bestialiska-mord-i-nordligaste-sverige

Karolina Furberg får roll i höstens stora tv satsning - Midnattssol

 

 

Under hösten 2015 har Karolina Furberg arbetat med inspelningarna till SVT, Canal+, Nice Drama och Atlantique Productions storsatsning, Midnattssol. Hon kommer att spela rollen som Jessika, dotter till Gustaf Hammarstens åklagare Andres Harnesk. Andra meverkande är bl.a. Leila Behkti och Richard Ulfsäter.

Midnattssol utspelar sig i de norra delarna av landet och är ett samarbete mellan Sverige och Frankrike. I thrillerserien begås ett mord på en fransk medborgare i Kiruna och den franska polisen Kahina Zadi får i uppdrag att utreda brottet,och samtidigt ta reda på vilka kopplingar mordet har mellan länderna. Premiär på SVT hösten 2016!

 

 

Foto: knut koivisto

 

Karolina Furberg har i dagarna gjort en fotosession med välmeriterade Knut Koivisto som har arbetat med alla från Lisa Nilsson till Mikael Persbrandt och gjort allt foto till Milleniumtrilogin. Mer bilder kommer så småningom, en första förhandstitt på denna sida!

Karolina Furberg och artistgruppen

 

I höst har Karolina inlett ett samarbete med managementbolaget Artistgruppen, mer bilder och information finns på www.artisgruppen.se

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved